Zucca briljerte i ny storseier for Rangers

Norterte seg for to assist da New York Rangers knuste Anaheim Ducks på hjemmebane.

New York Rangers holdt ikke noe tilbake da laget natt til mandag norsk tid møtte Anaheim Ducks hjemme i Madison Square Garden.

Offensivt spill allerede fra første kølleslag preget kampen og sikret 7-2-seier til Mats Zuccarello Aasen og co.

Zucca briljerte

Nordmannen noterte seg for to assist i kampen.

– Det er hyggelig å bidra. Bra lageffort og keeperen står bra. Puckene går inn og vi scorer på sjansene. Så det var deilig det i dag, sier en fornøyd Zuccarello Aasen til TV 2 etter kampen.

Det er første gang at Rangers har scoret sju mål i en hjemmekamp siden 2011.

– Det er deilig det selvfølgelig, men det er bare en kamp. Vi får nullstille oss nå. Det er en viktig kamp igjen mot Los Angeles Kings på tirsdag, forteller Zucca.

Målfest

Kampen endte 7-2 til Rangers. Første mål kom allerede etter ett minutt da Chris Kreider scoret mot motstanderen fra Anaheim. California-laget utlignet et minutt senere til 1-1 etter skudd fra Corey Perry.

Tre minutter etterpå var det Rangers' tur til å sende pucken i mål. Fem minutter etterpå gjentok Rangers bedriften. Perry sikret Ducks' andre og siste mål etter elleve minutters spill.

To minutter ut i andre omgang ble Zucca notert med assist for Jonathan Tanner Miller, som scoret Rangers' fjerde mål. Derek Stepan gjorde avstanden enda større til motstanderen med Rangers' femte mål etter 16 minutters spill i andre omgang.

Tredje og siste omgang ga Rangers' to scoringer på kort tid. Den første sto Jesper Fast for. Derick Brassard svingte pucken i buret og sikret dermed hjemmelaget målpasning nummer sju, med assist fra Zuccarello.

– Puckene går inn om dagen

Oppsummeringen for Zucca viser da at han fikk to assister natt til mandag. Han hadde to pasninger og to skudd mot mål, og sto oppført med 2 på pluss-minus-statistikken med 15 minutter og 22 sekunders spilletid på isen.

– Puckene går litt inn om dagen så det er hyggelig det. Og vi har vært gode nå og vunnet mange kamper nå. Så lenge man vinner hockeykamper så er alt bra, sier Zuccarello til TV 2.