Norske «Aalborg» tapte med 20 mål for Barcelona

Håvard Tvedten, Sander Sagosen og Ole Erevik ble ydmyket av storstjernene i Mesterligaen.

OVERVMAKT: Martin Larsen (Aalborg) kjemper mot Barcelonas overmakt. FOTO: REUTERS/Henning Bagger/Scanpix Denmark (
OVERVMAKT: Martin Larsen (Aalborg) kjemper mot Barcelonas overmakt. FOTO: REUTERS/Henning Bagger/Scanpix Denmark (

Aalborg-spillerne gledet seg da de trakk Barcelona i mesterligaens åttedelsfinale. Det burde de kanskje ikke gjort. Laget ble ydmyket og tapte 11-31 på hjemmebane.

– Dette er en av dagene hvor du skulle ønske at du hadde holdt deg i sengen, sa Aalborg-trener Jesper Jensen etter at laget hans ble avkledd foran 4660 tilskuere.

Norske Sander Sagosen ble Aalborgs toppscorer med tre mål, men det var neppe stor trøst søndag. Også Ole Erevik og Håvard Tvedten var med på hjemmefadesen.

– Da vi fikk vite at vi skulle møte Barcelona, drømte vi om å gjøre det virkelig godt. Derfor følges det ikke særlig godt nå, sa Jensen.

– Vi hadde en kollektivt dårlig dag. Jeg forstår på Barcelona at de mener de har spilt sin beste kamp for sesongen, men det hjelper ikke oss. Når man scorer 11 mål og slipper inn 31, er det ikke mange spillere som forlater arenaen med selvtillit.

Halvveis sto det 16-5 til gjestene. Håpet om at Barcelona skulle ta foten av gassen ble ikke hørt, selv om den spanske storklubben nøyde seg med 15-6 i annen halvdel. Kiril Lazarov førte an med åtte mål, og hele 15 Barcelona-spillere tegnet seg på scoringslisten. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2