Slik «lager» du kjendisenes mat fra En kveld hos Kloppen
Lisa Tønne, Erik Bertrand Larssen og Sigurd Wongraven disket opp med tre retter. Her ser du hvordan.
Denne uken er det Komiker Lisa Tønne, black metal rocker og vinkjenner Sigurd Wongraven og mentaltrener Erik Bertrand Larssen som er gjester i En kveld hos Kloppen.
Nedenfor ser du hvordan du kan gjenskape måltidet.
Forrett av Lisa Tønne: Melonbåter pakket inn i serranoskinke
- 2 pk med serranoskinke
- 2 meloner etter egen smak (gjerne honningmelon eller cantaloupemelon)
Hell god drikke i et glass og ta en slurk.
Del opp melonen i slanke båter og fjern skallet. Pass på at buen likevel blir fin og jevn. Er andre til stede kan du be om assistanse til å få utført jobben mens du selv setter deg godt til rette med glasset ditt og i stedet bidrar til å få opp stemningen.
Surr serranoskinke rundt melonbåtene, og fest med cocktailpinner. Nyt!
Hovedrett av Erik Bertrand Larsen: Hjemkjørt sushi
Du trenger:
- En telefon
- En leveringsadresse
- Kontanter eller kredittkort
Ring et lokalt sushisted som tilbyr hjemkjøring, ha det hyggelig med gjestene og vent på at dørklokka skal ringe.
Dessert: Sigurd Wongravens syke oster
- Kraftkar, blåskimmelost fra Tingvollost på Nordmøre. Fremstilt av pasteurisert helmelk og fløte.
- Munkeby, norsk ost produsert av fire franske munker ved Munkeby Mariakloster i Levanger. Laget på upasteurisert norsk kumelk.
- Valencay. Fransk geiteost fremstilt av upasteurisert geitemelk.
- Parmesan, nord-italiensk fast, kornete ost av kumelk.
- Prima donna, nederlandsk kumelksost som minner om Gouda.
- La Tur, upasteurisert ost av ku-, saue- og geitemelk fra Piemonte i Italia.
Se siste episode av En kveld hos Kloppen mandag 16. mars klokken 20.00 på TV 2.