Gratulerer – du leser NORDENS største nettsted om bil! 

Broom setter stadig nye rekorder.

Aldri før har så mange lest Broom som i 2015.
Aldri før har så mange lest Broom som i 2015.

Akkurat nå er du inne og leser nordens største nettsted om bil - broom.no. Det startet tilbake i 2009 da broom.no gikk på lufta første gang;

- Det er ingen tvil om at vi hadde viktig drahjelp av TV i starten. Jan Erik (Larssen, red. anm.) er jo hele Norges bilansikt utad og var godt kjent. Men nå har vi gått fra å kjempe om å få inn 5.000-6.000 unike brukere i uka, til å dra i land over 305.000, sier en tydelig fornøyd redaktør, Knut Skogstad.

På nyåret i 2015 ble den magiske grensen nådd.

- Det er utrolig gøy å se at det er så mange som er interessert i bil. Ingenting gir oss mer motivasjon enn å se at det vi skriver blir lest, fortsetter han.

Les også: Denne mannen har svart på over 5.000 spørsmål om bil

113.613 på én dag

Sist uke ble det dessuten rene rekordbonanzaen, da broom.no dro inn 113.613 unike brukere - på én dag!

- Da måtte vi gni oss i øynene! Det er virkelig en milepæl for oss. Det som også er interessant oppi alt dette, er at vi for første gang hadde flere unike brukere på mobil enn på desktop. Det var faktisk 164.000 unike på mobil! Her går utviklingen virkelig fort, sier Skogstad.

Vi mimrer også - se hva Knut skrev på farsdagen

- Stort for oss

Brooms bilekspert, Benny Christensen, jubler også!

- Dette er stort for den lille gjengen som står bak broom.no. Dette er nok minst like mye en lidenskap og hobby som det er en jobb for oss, og vi håper vi klarer å formidle noe av det ut til leserne våre, sier han.

Det er også planer om å gjøre nettstedet bedre.

- Noe av det jeg gleder meg mest til er å få Spør Benny-spalten ut i ny versjkn. Det er jo på mange måter min baby. Nå har vi gitt den en solid facelift, og vi har litt mer på gang her også. Uten at jeg vil utdype det helt enda. Det er bare å følge med og se ...

Dette er Broom-guttas beste Saab-minner

Engasjerte lesere 

- Noe av det jeg synes er mest positivt, er at vi klarer å få så mye aktivitet i kommentarfeltene våre. Og jeg kan røpe at vi forsøker å lese veldig mye av det som står der. Jeg føler nesten jeg kjenner en del av de faste bidragsyterne. Det er mange av leserne våre som har skikkelig peiling – og som er minst like glødende engasjerte som vi er. Det er moro! Jeg håper vi en dag får tid til å kunne være litt mer til stede her også, sier redaksjonssjef Vegard Møller Johnsen.

Han og resten av Broom-gjengen forsøker å by en del på seg selv i sakene sine.

- Ja, vi ønsker at leserne skal få et litt presonlig forhold til oss. Bli kjent med hvem vi er på en måte, sier Vegard.

Vegard fyller 40 i år - se hvilke betraktninger han gjør seg om bilvalg

Vil ha flere venner

Men den økte trafikken forplikter. Nå må det satses mer og hardere.

- Ja, vi har på ingen måte tenkt å stagnere. Jeg kan love at vi står på det remmer og tøy kan tåle. Vi er veldig klar over at vi har drømmejobben alle sammen. Og da gjelder det å ikke se seg tilbake, men hele tiden sikte høyere, mener Møller Johnsen.

Et av de neste målene er å få 50.000 "venner" på Facebook

- Vi har allerede godt over 40.000. Men vi vil gjerne ha flere. Så her skal vi legge inn en ekstra innsats og sørge for at det kommer litt unikt innhold framover.

Les også: Dette var bilen drømmedama skulle hatt

HVA SYNES DU OM BROOM.NO? Fortell oss hva du mener i kommentarfeltet:

Les Broom-Bennys oppsummering av 2014