Zucca gikk poengløs i det som kan ha vært hans siste kamp for Rangers

Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers røk på et tap da de besøkte Philadelphia Flyers lørdag.

TAPTE: Zucca og hans New York Rangers tapte 4-2 mot Philadelphia Flyers natt til søndag. Foto: AP Photo/Matt Slocum

Mats Zuccarello og New York Rangers hadde ikke noe å svare med da Philadelphia Flyers rykket ifra i tredje periode og vant 4-2 i NHL lørdag.

Lagene fulgte hverandre tett gjennom både første og annen periode. Flyers tok ledelsen ved Matt Read etter nærmere ti minutter, men J.T. Miller ordnet 1-1 bare 24 sekunder senere.

Rangers gikk opp i 2-1 da John Moore scoret på en assist fra Tanner Glass halvveis ut i midtperioden. Men heller ikke gjestene klarte å være lenge i tet. Under tre minutter senere sto det 2-2 på lystavla etter et Flyers-mål fra Michael Raffl.

I tredje og siste periode tok imidlertid Philadelphia Flyers overtaket da Michael Del Zotto hamret inn 3-2 etter bare litt over ett minutt. Vertene tok ledelsen i undertall. Del Zotto synte det var godt å score mot gamle kjente. Han spilte for Rangers mellom 2008 og 2014.

– Det er deilig å motbevise folk. Det var mange som tvilte på meg før sesongen. Jeg var i Rangers i fire og et halvt år, og det ble kanskje litt surt mot slutten av oppholdet, sa matchvinner Del Zotto.

Wayne Simmons kronet Flyers-seieren med et fjerde mål i kampens siste sekund.

For Flyers smakte dette ekstra godt, ettersom laget hadde tapt de fire siste kampene mot Rangers, tre av dem i løpet av ti dager i november.

Rangers håpet på sin side å ta med en seier hjem til New York, der de forsøker å vippe byrivalen York New Islanders ned fra tabelltoppen i Metropolitan Division.

Zuccarello Aasen kom ikke på scoringslista lørdag, men ble kreditert med to skudd på mål i løpet av de drøyt 18-minuttene han var på isen.

Kampen kan ha vært Zuccarello Aasens siste for Rangers.

– Jeg går ut og spiller hardt uansett om det er siste kampen eller ikke. At vi taper i dag er surt uansett, sier han til TV 2.

Han er ikke kommet til enighet med klubben om en ny kontrakt, og Rangers skal ha gjort nordmannen tilgjengelig for trade før mandagens deadline.

Zuccarello Aasen vil fokusere på det han gjør på isen, og ikke de pågående kontraktsforhandlingene.

– Jeg tenker egentlig ikke så mye på det. Jeg fokuserer på neste kamp. Jeg er Rangers-spiller, så får vi se om jeg er det i fremtiden også, sier han, men innrømmer at han helst ikke vil forlate Rangers.

– Det er klart det er trist å bytte fra en klubb man har vært i lenge.