Bayern Münchens stjerner lekte seg til ny seier

Bayern München fortsatte storspillet og banket Köln 4-1 i egen storstue fredag. Den tyske serielederen har 20-2 i målforskjell på sine fire siste kamper.

VANT IGJEN: Bayern München  stormer videre i den tyske ligaen.  (AP Photo/Kerstin Joensson)

Pep Guardiolas mannskap var ikke helt våken da Bundesliga startet opp igjen etter vinterpausen. Årets to første seriekamper endte med 1-4-tap for Wolfsburg og 1-1 mot Schalke, men siden har Bayern fått opp dampen og ikke sett seg tilbake.

Köln fryktet nok det verste da gjestene befant seg under 0-2 allerede etter ti minutters spill. De siste ukene har nemlig Bayern vunnet både 8-0 og 6-0, men fullt så stygt skulle det ikke bli for Bård Finnes klubb.

Med kraft headet Bastian Schweinsteiger inn kampens første mål etter tre minutter. Han scoret på en corner fra Arjen Robben. Sju minutter senere doblet Franck Ribéry da han enkelt fikk drible seg gjennom Köln-forsvaret.

Bortelaget kom litt til hektene etter sjokkstarten og holdt unna for flere baklengs i første omgang. Rett før pause dukket tidligere Lillestrøm-angriper Anthony Ujah opp og nikket inn 1-2-reduseringen.

Köln hadde tidlig i annen omgang flere gode sjanser til å utligne, men mot Bayern må man være effektive. Vertene trygget seieren med scoringer fra Robben (67.) og Robert Lewandowski (75.). (©NTB)