Vålerenga snudde fra 0-2 til 4-2

Vålerenga lå under 0-2 etter en drøy periode, men snudde bortekampen mot Sparta Sarpsborg og vant 4-2.

Dermed fortsetter mannskapet til Espen Knutsen å spille på seg selvtillit foran sluttspillet.

2259 tilskuere i Sparta Amfi fikk riktignok se at Oslo-laget åpnet svært famlende lørdag. Dion Knelsen og Magnus Nilsen sendte hjemmelaget i 2-0-ledelse etter en drøy periode, men så startet gjestene snuoperasjonen.

Simon Gamache reduserte til 1-2 fire minutter ut i midtperioden, før Jørgen Karterud utlignet etter bare to minutters spill i tredje periode. Der ifra og ut handlet det meste om Vålerenga.

Simon Gamache gjorde sitt annet mål for dagen midtveis i perioden, mens Erik Follestad Johansen sikret seieren med sin 4-2-scoring.

Vålerenga er nummer seks på tabellen etter lørdagens kamp. Sparta Sarpsborg ligger på plassen foran. (©NTB)