ØKOLOGISKE GRØNNSAKER KOSTER FLESK: 

Den ene  koster fire ganger så mye som den andre 

TV 2 har sjekket prisforskjeller i norske butikker. Hvorfor koster det så mye mer å spise økologisk? 

HVILKEN VELGER DU? Brokkolien til venstre er spansk og økologisk. Den kostet 39, 90. Den til høyre er også fra Spania, men dyrket på vanlig måte. Den kostet bare 10 kr.
HVILKEN VELGER DU? Brokkolien til venstre er spansk og økologisk. Den kostet 39, 90. Den til høyre er også fra Spania, men dyrket på vanlig måte. Den kostet bare 10 kr.

TV 2 har den siste uken sammenlignet priser på vanlig og økologisk frukt og grønt hos ulike butikk-kjeder i Oslo. Undersøkelsen viser at prisgapet er enormt. Enkelte økologiske grønnsaker koster tre og opp til fire ganger mer enn alternativet. De største prisforskjellene fant vi på brokkoli, hodekål, epler, squash og kålrot. Se oversikt

Mer innhold fra TV 2