Vidal med fulltreffer da Juventus senket bunnlag

Trioen Carlos Tévez, Arturo Vidal og Fernando Llorente tok ansvar mot Cagliari.

Se Juventus' scoringer i videovinduet øverst (video med tillatelse fra C More)!

Cagliari - Juventus 1-3:

Juventus hadde full kontroll borte mot Cagliari og vant 3-1 torsdag kveld. Dermed beholder «Den gamle dame» forspranget til Roma på Serie A-tabellen.

Allerede i det tredje minuttet sikret Juve en ledelse de aldri ga fra seg. Carlos Tévez hamret inn returen etter at backen Giorgio Chiellini hadde vært nær å score med magen fra et innlegg.

2-0 kom ved Arturo Vidal like før kvarteret var spilt. Etter et hurtig Juventus-angrep havnet ballen hos chileneren på 18 meter. Han skrudde den elegant rundt Cagliari-keeper Alessio Cragno.

Kampen ble punktert da Fernando Llorente økte til 3-0 kort etter pause. Han var knallsterk og fikk skutt med Luca Ceppitelli i ryggen. Cragnos opptreden på scoringen var ikke minneverdig. Han glapp ballen under hansken.

Cagliari fikk et trøstemål i det 65. minuttet. Luca Rosettini kriget inn reduseringen med hodet fra en dødball.

Uansett reiste Juventus hjem med tre fortjente poeng etter tjuvstarten på den 16. serierunden. Laget er fire foran Roma, som spiller storkamp hjemme mot Milan lørdag. (©NTB)