Zucca: – Dette var kvelden da alt stemte

Mats Zuccarello scoret to lekre mål da New York Rangers knuste Vancouver Canucks 5-1 lørdag kveld.

Vancouver (TV 2 Sporten): Mats Zuccarello Aasen (27) var høyt oppe og scoret to etterlengtede mål da hans New York Rangers knuste Vancouver Canucks 5-1 i nattens bortekamp på Canadas vestkyst.

– Det var en utrolig deilig seier. Og selvsagt var det gøy å score to mål i en kamp. Det er ikke så ofte det skjer, sier Zuccarello Aasen til TV 2-sporten like etter kampen.

– Var dette kvelden da alt stemte?

– Ja, det vil jeg si. Vi var effektive, fikk til gode overganger og scoret på sjansene våre. Og så hjelper det å ha marginene på vår side, smiler han lurt.

– Jeg har ikke vært så god i det siste
Zuccas to scoringer var uhyre viktige for nordmannen, og kanskje starten på en liten snuoperasjon.

Årets sesong har nemlig vært svært ujevn for fjorårets poengkonge på Manhatten.

19 mål og 40 målgivende pasninger var fasiten etter forrige sesong. Etter nattens kamp står nordmannen bokført med seks mål og sju målgivende på 25 kamper.

– Jeg har ikke vært så god i det siste, så det gjorde godt med et par scoringer, sier 27-åringen.

New York Rangers fikk en pangåpning på borteis mot Vancouver Canucks.

RyanMcDonagh scoret sitt første mål for sesongen, snaue to minutter ut i første periode.

J. T. Miller la på til 2-0 snaue minuttet etter, mens måpende og oppgitte hjemmefans måtte se laget sitt bli ydmyket så til de grader da Zuccarello sørget for 3-0 - og matchen var bare 6 minutter og 46 sekunder gammel.

Tre scoringer på fire skuddforsøk - snakk om uttelling!

Alain Vigneaults disipler (tidligere Canucks-trener) fortsatte å utnytte hjemmelagets horrible forsvarsspill. Marc Staal kunne notere sitt første mål for sesongen 7.17 ut i andre periode, og det stod dermed 4-0 til gjestene. Men terrieren fra Oslo var frampå igjen like etter, og la på til 5-0 - også det etter assister fra radarparet Rick Nash/Derick Brassard.

Under nattens kamp hadde Zuccarello også to skudd på mål, og var på isen i 16 minutter og 44 sekunder.

Fortsetter Canada-turen
Canucks fikk sitt trøstemål i siste periode, men de sliter med å få has på blåtrøyene fra Broadway. De siste fem oppgjørene mellom de to lagene har alle endt med Rangers-seier

Det kunne med andre ord ikke blitt en bedre start på New York Rangers sin roadtrip til vest-Canada. Natt til mandag møter de et Edmonton Oilers som har slitt i motgang i hele høst.

Natt til onsdag venter Calgary Flames i Saddledome - et av lagene som har overrasket positivt så langt i sesongen.

New York Rangers avslutter borteturneen på USAS østkyst - mot Carolina Hurricanes neste lørdag.