Storhamar knuste Lørenskog

Dragene med solid 7-2-seier over serietoeren.

Storhamar hadde få problemer med å slå serietoer Lørenskog i ishockeyens eliteserie søndag. Hamar-klubben vant hele 7-2 over romerikingene.

Hjemme i Hamar OL-amfi tok Storhamar kommandoen fra start. Jacob Berglund sendte vertene i ledelsen etter fem minutter, før Eirik Skadsdammen doblet den ti minutter senere.

Lørenskog fikk tydelig høre det i første pauseprat og stormet i angrep i annen periode. Simon Olsson satte pucken i nettet etter kun 11 sekunder, men Dragons svarte to minutter senere da Berglund igjen sendte hjemmelaget to foran.

Før perioden var over rakk Pål Johnsen og Patrik Bäärnhielm å score to nye mål for vertene. Da var oppgjøret i realiteten avgjort, men hedmarkingene var ikke ferdige med scoringsshowet.

Joakim Jensen og Luke Moffatt scoret Storhamars sjette og sjuende mål, før Knut Henrik Spets pyntet på sluttresultatet og scoret det siste målet i kampen som endte 7-2.

Lillehammer besøkte søndag Fredrikstad for å møte Stjernen. Det endte bra for klubben fra den tidligere OL-byen, og de vant 5-2. I søndagens siste kamp vant Sparta 6-1 borte over Kongsvinger Knights. (©NTB)