Ny Nordtveit-scoring hjalp ikke

Borussia Mönchengladbach rotet vekk ledelsen mot Eintracht Frankfurt.

HOLDT IKKE: Håvard Nordtveit scoret i sin andre kamp på rad, men Borussia Mönchengladbach tapte likevel 1-3 på hjemmebane. FOTO: SCANPIX

Borussia Mönchengladbach - Eintracht Frankfurt 1-3:

Håvard Nordtveit tok med seg scoringsformen fra landslaget da Borussia Mönchengladbach tapte 1-3 hjemme mot Eintracht Frankfurt.

Håvard Nordtveit spilte fra start for sitt tyske lag og ga klubben en drømmestart på oppgjøret. Allerede etter fem minutter sendte han Mönchengladbach i føringen.

Ledelsen holdt seg til pause, men tre grufull minutter i annen omgang ødela kampen for nordmannens lag.

I det 54. minutt utlignet Marc Stendera, før Alexander Meier snudde kampen tre minutter senere med sin scoring. Takashi Inui avgjorde kampen da det var 17 minutter igjen på kampuret.

Borussia Dortmund så til å gå mot en ny seier mot Paderborn, men i stedet kom problemene tilbake for Jürgen Klopps mannskap.

Dortmund ledet 2-0 til pause. Marco Reus var en av målscorerne, men måtte forlate banen i annen omgang med en ny skade. Da var stillingen 1-2, og ni minutter før slutt sikret Mahir Saglik 2-2 for Paderborn. (©NTB)