Møller Dæhli tilbake da Cardiff slo Reading

Landslagsspilleren fikk sine første minutter siden 18. oktober.

ENDELIG SPILLETID: Mats Møller Dæhli spilte 21 minutter for Cardiff fredag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Cardiff - Reading 2-1:

Mats Møller Dæhli fikk endelig noen minutter for Cardiff da laget slo Reading 2-1 i den engelske mesterskapsserien fredag kveld.

Den norske landslagsspilleren fikk 21 minutter som innbytter for hjemmelaget. Han erstattet Craig Noone på stillingen 2-0.

Omtrent lik spilletid fikk Dæhli da han sist var i aksjon for Cardiff, i 2-1-seieren over Nottingham 18. oktober.

Fra benken fikk han se Alex Pearce gjøre 0-1 i eget nett i det 20. minuttet. Reading-spilleren var uheldig og styrte inn corneren fra Peter Whittingham.

Og vondt skulle gå til verre for Pearce. I det 45. minuttet felte han Adam Le Fondre, laget straffe og ble utvist. Whittingham var sikker fra straffemerket og økte til 2-0.

Med Dæhli på banen slapp Cardiff inn et mål som skapte ny spenning i kampen ti minutter før slutt. Men Michael Hectors skudd ga bare et trøstemål for gjestene. (©NTB)