Elabdellaoui stoppet Tevez

Omar Elabdellaoui reddet på streken da Carlos Tevez holdt på å gi Juventus ledelsen i onsdagens mesterligakamp. Til slutt kunne Olympiakos juble for seier.

Den norske landslagsbacken spilte hele kampen da Olympiakos tok sin annen storskalp på hjemmebane i gruppespillet. I åpningsrunden ble Atlético Madrid slått 3-2, og det greske laget ligger meget godt an i jakten på plass i cupspillet.

Pajtim Kasami ble matchvinner i det 35. minutt. Sveitseren scoret etter flott forarbeid av argentinske Alejandro Dominguez.

– Det var en fantastisk kveld, og jeg takker spillerne for deres fremragende prestasjon. Vi er virkelig et lag, og vi er ganske nær å kunne feire avansement, sa trener Michel.

– Vi jobbet virkelig hardt for de tre poengene. Dette gir oss selvtillit foran de gjenstående kampene, sa Kasami.

Juventus hadde den største sjansen i første omgang da Tevez kom til avslutning på et hjørnespark fra Andrea Pirlo i det 12. minutt. Ballen gikk forbi keeper, men på linjen sto Elabdellaoui og avverget scoring. (©NTB)