Dødsfall i Tromsø etterforskes som drap 

Politiet har startet drapsetterforskning etter at en 48 år gammel mann ble funnet død i hjemmet sitt på Kvaløysletta i Tromsø. 

Tirsdag ettermiddag fikk politiet melding om at en mann var funnet død i sitt hjem i et kommunalt hybelhus på Kvaløysletta i Tromsø.

Har bedt Kripos om bistand

Mannen er i slutten av 40-årene, og er en kjenning av politiet. Politiet ønsker ikke å gå ut med hvordan de ble varslet om dødsfallet. 

– Det er noe av det vi vil vente med å kommentere, sier operasjonsleder Steinar Gudmundsen til TV 2.

I en pressemelding som ble sendt ut sent tirsdag kveld sier politiet at de har startet drapsetterforskning. 

– Politiet har foretatt kriminaltekniske undersøkelser på åstedet, og undersøkelsene vil fortsette i morgen. Vi har hatt bistand av rettsmedisinere på stedet. Politidistriktet har anmodet Kripos om bistand til teknisk og taktisk etterforskning, opplyser politiet i Tromsø.

– Det er ut fra skader på avdøde at dette blir betegnet som mistenkelig. Vi har spor å gå etter, men ingen mistenkte, sier innsatsleder ved Troms politidistrikt, Espen Wang til TV 2.

– Hvilke skader har avdøde? 

– Det vil jeg ikke kommentere, sier operasjonsleder Steinar Gudmundsen. 

Vet ikke når han døde

Krimteknikere har hele tirsdag kveld undersøkt boligen. 

Drapet ble meldt til politiet klokken 15.23, men politiet verken vil, eller kan, si noe sikkert om dødstidspunktet. 

Bolighuset hvor mannen ble funnet er en kommunal bolig. Flere personer er registrert på adressen, og på den andre siden av veien for huset ligger en barnehage.

Politiet har avhørt flere vitner i saken, og de har gjort rundspørring i nærområdet. De vil ikke si hvor mange vitner som er avhørt. 

Mer innhold fra TV 2