Maktdemonstrasjon av Everton mot Wolfsburg

Det var god stemning på Goodison Park da Everton tok imot tyske Wolfsburg torsdag. Vertene hadde god kontroll og ruslet til slutt av banen med komfortable 4-1.

Se høydepunkter fra kampen øverst! (video med tillatelse fra MAX)

Wolfsburg fikk en noe uheldig start på kampen, da Ricardo Rodriguez satte ballen i eget nett etter et kvarters spill.

Everton-angriperen Steven Naismith hadde gjort en god jobb i forkant, og det var hans avslutning som gikk via Rodriguez og i nettet.

Derfra og ut var det Evertons kamp til det fulle.

Før pause stanget Seamus Coleman inn 2-0 til hjemmelaget fra kloss hold. Over i annen omgang tok det bare to minutter før det sto 3-0. Leighton Baines var sikker fra ellevemeteren etter at Robin Knoche hadde felt Aiden McGeady. Helt på tampen tegnet belgeren Kevin Mirallas seg for 4-0-scoringen og satte punktum.

Lite hjalp det at Rodriguez rettet opp sin feil fra førsteomgang med et trøstemål for de tyske gjestene fire minutter på overtid.

De to øvrige lagene i europaligaens gruppe H, Krasnodar og Lille, spilte 1-1 i torsdagens kamp. Everton tok dermed tetsporet ut av gruppespillets første dag.