Slo 72 millioner kroner inn på kontoen

Billy Horschel innkasserte utrolige 72 millioner kroner etter helgens golfsuksess i PGA-tourens sesongavslutning.

GREI HELG: Billy Horschel kan sjekke kontoen sin og se nærmere 72 millioner kroner komme inn om kort tid. Foto: Jason Getz-USA TODAY Sports
GREI HELG: Billy Horschel kan sjekke kontoen sin og se nærmere 72 millioner kroner komme inn om kort tid. Foto: Jason Getz-USA TODAY Sports

Amerikaneren gikk søndag til topps både i tourfinalen i Atlanta og PGA-sluttspillet. Det sikret ham til sammen et pengedryss av de helt sjeldne. Hele 11,4 millioner dollar tikker inn på kontoen hans om kort tid.

Før sisterunden delte han førsteplassen med verdensener Rory McIlroy, men til slutt vant 27-åringen PGAs tourmesterskap med tre slags margin på nordiren og landsmannen Jim Furyk.

– Det er ikke til å tro. Jeg var klar over at formen var bra, og de siste ukene har jeg klart å vise at det også er tilfelle, sa Horschel.

Helgens triumf var hans annen turneringsseier på rad. For en uke siden gikk han til topps i Colorado. Horschel var også nær å vinne i Massachusetts i starten av måneden. Formen hans er upåklagelig god.

Likevel hadde mange regnet med at McIlroy skulle hale i land superpotten i Atlanta, men han rotet seg bort med en 71-runde da alt skulle avgjøres. Horschel holdt seg på sin side til 68 slag under avslutningsrunden. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2