Middels åpning for Tutta på banen hun aldri har likt

Tittelforsvareren gikk ett slag under par på åpningsrunden i Portland.

VARIABEL: Suzann Pettersen spilte godt fra hull sju til elleve, men klarte ikke å fullføre.   Jonathan Ferrey/Getty Images/AFP
VARIABEL: Suzann Pettersen spilte godt fra hull sju til elleve, men klarte ikke å fullføre. Jonathan Ferrey/Getty Images/AFP

Suzann Pettersen har gode minner fra LPGA-turneringen i golf i Portland. Både i 2011 og i fjor vant hun turneringen. Det første året vant hun på Pumpkin Ridge. I fjor gikk hun til topps på Columbia-Edgewater, som er samme bane som benyttes i år. Til tross for suksessen er ikke Pettersen tilhenger av de to banene.

– Jeg har aldri likt Pumpkin Ridge, og jeg likte heller ikke denne banen før jeg vant i fjor, uttalte Tutta før turneringen startet.

På åpningsrunden i natt hadde Tutta en ujevn start, men slo til med fire birdier på fem hull (hull 7 til 11).

Bogey på hull 15 og 16 ødela imidlertid for en høyere plassering for den norske golfproffen. Tutta brukte 71 slag på første runde. Hun ligger på delt 39.-plass, seks slag bak teten.

Sørkoreanske I.K. Kim leder turneringen. Hun er sju under par og ligger ett slag foran den amerikanske duoen Amelia Lewis og Jennifer Song.

Neste uke kommer Tutta hjem til Oslo. Da skal hun arrangere veldedighetsturneringen Suzann Pro Challenge. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2