TV 2 Sumo klar for Playstation

TV 2 Sumo er nå tilgjengelig på Playstation 4. Fra før er Sumo tilgjengelig hos Apple TV, Samsung Smart-TV og via Googles Cromecast.

Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

- Vi ser et stort ønske om å bruke tjenesten vår på den store skjermen. TV 2 Sumo lanserer en versjon for Sony Playstation 4 for å komme enda bredere ut. Vi har en versjon også for Playstation 3. Den er ikke er langt unna ferdigstillelse, ettersom dens popularitet fremdeles er stor, forteller TV 2 Sumo-sjef Kristian Bruarøy.

I appen finnes alt det gode TV 2-innholdet man er vant til å se på TV 2 Sumo som serier, nyheter, film, aktualitet og sport. I tillegg finnes en egen Junior-seksjon med kvalitetsinnhold for barn. Alle TV 2s kanaler kan sees i appen, i tillegg til Manchester United og Liverpools egne tv-kanaler MUTV og LFCTV. Man får enkelt oversikt over direktesendte Premier League-kamper og annen sport.

- Strømming via Sony Playstation har stor popularitet i øvrige land. Dette er en konsoll vi har stor tro på med tanke på TV 2s innhold, ikke minst vårt attraktive sportsinnhold, sier Bruarøy.

Appen kan søkes opp og installeres fra PlayStation Store.

Eksisterende Sumo-kunder logger inn med sitt eksisterende brukernavn og passord. Nye brukere skaffer seg pålogging og abonnement på tv2sumo.no.

Appen er utviklet av svenske Accedo i samarbeid med TV 2.

Mer innhold fra TV 2