Viking forverret Sogndal-krisen

Rogalendingene snudde 1-2 til 4-2-seier.

Viking - Sogndal 4-2:

Viking havnet under to ganger mot Sogndal, men snudde til 4-2 seier og tok sin første hjemmeseier siden juni.

Se alle scoringene i videovinduet øverst!

Viking hadde før lørdagens kamp vunnet bare to ganger hjemme i Stavanger, noe som har gått ut over publikums tålmodighet. De mørkeblå trengte derfor en seier mot Sogndal for å opprettholde interessen i oljebyen.

Kampen startet likevel dårlig for Kjell Jonevrets menn. Etter 21 minutter satte Ulrik Flo inn Sogndals første scoring etter en lur frisparkvariant.

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter!

Indridi Sigurdsson utlignet bare minutter senere etter et langt innkast, men gleden varte ikke lenge for Viking-supporterne. Ti minutter senere roter Viking det til i forsvaret. Tommy Brochmann sendte bortelaget i føringen på ny.

Første omgang var Jonevret lite tilfreds med, men Viking framsto som et bedre lag i annen omgang.

I det 62. minutt byttet svensken inn Kristoffer Haugen. Det skulle vise seg å bli avgjørende for kampen. Etter sju minutter på banen var den unge Viking-spilleren på rett plass til riktig tid. Venstrebacken utlignet for Viking. (©NTB)