– Får rive i gjestehus i søket etter Per Vålnes

Nord-Troms tingrett har besluttet at politiet får rive deler av Vollan Gjestestue for å søke etter liket av Per Vålnes (50), melder VG.

NYTT SØK: Politiet undersøker om den antatt drepte Per Vålnes kan være begravd i grunnen under Vollan gjestestue i Nordkjosbotn. Den savnedes tidligere samboer og hennes nye kjæreste jobbet begge på serverings- og overnattingsstedet da Vålnes forsvant og tilbygget på bildet var under oppføring. Onsdag ble det boret hull i gulvet og spesialtrente hunderundersøkte området.
Foto: an-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix
NYTT SØK: Politiet undersøker om den antatt drepte Per Vålnes kan være begravd i grunnen under Vollan gjestestue i Nordkjosbotn. Den savnedes tidligere samboer og hennes nye kjæreste jobbet begge på serverings- og overnattingsstedet da Vålnes forsvant og tilbygget på bildet var under oppføring. Onsdag ble det boret hull i gulvet og spesialtrente hunderundersøkte området. Foto: an-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix

SISTE: Statsadvokat Lars Fause i Troms og Finnmark sier til TV 2 at retten har åpnet for gransking, men ikke ransaking av Vollan Gjestestue i forbindelse med etterforskning av mulig drap på Per Vålnes. Dette betyr at rettens beskjed til politiet er at de selv må bekoste utgiftene til riving og graving i grunnen under den nye gjestefløya.

Mer innhold fra TV 2