Endelig scoret Tévez i Europa igjen

Men Juventus tapte likevel Europaliga-semifinalen mot Benfica.

SJELDEN SCORING: Carlos Tévez scoret sitt første europacupmål siden 2009. Uten at det hjalp Juventus. Foto: AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG

Carlos Tévez scoret sitt første mål i E-cupen siden 2009, men kunne ikke hindre at Juventus tapte 1-2 borte mot Benfica i den første semifinalen i europaligaen torsdag.

Lagene møttes for første gang siden 1992/93 (UEFA-cupen). Allerede etter to minutter headet Ezequiel Garay Benfica foran etter en corner, hvor Juve-stopper Leonardo Bonucci sviktet fullstendig i duellspillet.

Carlos Tévez utlignet et drøyt kvarter før slutt. Han fikk ballen fra Kwadwo Asamoah før han dro en skuddfinte som lurte to Benfica-spillere. Deretter scoret argentineren iskaldt. Sist Tévez scoret i europacupene var for Manchester United i april 2009.

Seks minutter før slutt ordnet Rodrigo Lima 2-1 for Benfica med et mektig skudd i krysset. Det gir portugiserne et godt utgangspunkt foran returkampen i Torino neste uke.

Finalen av årets europaliga spilles på Juventus' stadion i Torino. Juve kan bli det første laget siden Sporting i 2005 som spiller en finale i UEFA-cupen/europaligaen på hjemmebane.

I den andre semifinalen fikk Sevilla et godt utgangspunkt i den helspanske duellen med Valencia. Stéphane Mbia og Carlos Bacca scoret hvert sitt mål før pause da Sevilla vant 2-0. (©NTB)