Zuccarello scoret i Rangers-seier

Mats Zuccarello Aasen scoret et av målene da New York Rangers natt til fredag norsk tid slo Philadelphia Flyers 4-1 i første runde i NHL-sluttspillet.

MÅLSCORER: Mats Zuccarello Aasen hadde tre skudd mot mål. Ett av dem gikk inn. Her fra en kamp i Madison Square Garden 10. april. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP

Nordmannens scoring kom etter 10.53 i første periode etter at Flyers først hadde gått opp til 1-0 knappe tre minutter før.

Andre periode var målløs, mens Rangers scoret tre mål i siste periode og dermed sikret seieren i den første kampen i sluttspillserien mot Flyers.

Oslo-gutten spilte totalt 16.30 minutter og hadde totalt tre skudd på mål. Zuccarello fikk 1 poeng i pluss/minus-statistikken og måtte også notere seg for en to minutters utvisning for roughing i andre periode. Nordmannen ble kåret til kampens tredje beste spiller.

Rangers vil møte enten Pittsburgh Penguins eller Columbus Blue Jackets i kvartfinalen hvis Zuccarellos klubb går seirende ut av oppgjørene mot Philadelphia Flyers. Det skal spilles best av sju kamper, og Rangers tok altså første stikk natt til fredag. Neste oppgjør spilles søndag.

New York Rangers har ikke vunnet Stanley Cup-trofeet siden 1994.