Ny Costa-scoring da Atlético tok nytt steg mot ligatittelen

Har alt i egne hender etter 2-0 mot Elche.

SCORET: Diego Costa og Filipe Luis feirer førstnevntes scoring mot Elche. FOTO: AFP PHOTO/ DANI POZO

Atlético Madrid-Elche 2-0

Atlético Madrid stanget i veggen i lang tid mot Elche, men fikk til slutt hull på byllen og vant 2-0. Dermed leder de ligaen med seks poeng, og har alt i sine egne hender.

De har riktignok én kamp til gode på Real Madrid og Barcelona, men laget tok uansett et stort steg mot sitt første ligagull siden 1996 i fredagens kamp.

Dersom de vinner tre av de fire siste kampene vil de ha vunnet serien, siden de slår byrival Real på innbyrdes oppgjør denne sesongen.

Etter en frustrerende første omgang fikk David Villa sjansen fra ellevemeteren seks minutter ut i annen omgang, men spissen misbrukte straffen.

Det tok 72 minutter før ballen fant nettmaskene. Målet kom etter en corner, og det var João Miranda som steg høyest og nikket ballen i mål.

Mot slutten prøvde Elche, som kjemper mot nedrykk, å utligne, men i stedet fikk hjemmelaget en ny straffe da Diego Costa ble felt alene med keeper.

Etter at Ionut Sapunaru fikk det røde kortet for forseelsen, satte Costa ballen sikkert i mål.(©NTB)