Cornelius sikret seieren for Solbakken og FCK

Cardiff-floppen fikk slutt på måltørken og ble matcvhinner mot Vestsjælland.

GLISER: Ståle Solbakken fornøyd under Mesterliga-møtet med Juventus forrige høst. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix

FC Vestsjælland-FC København 0-1

Andreas Cornelius gjorde slutt på en fem kamper lang måltørke da han ordnet 1-0 for FC København fra straffemerket borte mot Vestsjælland torsdag.

Seieren tok Ståle Solbakkens lag à jour med serietoer Midtjylland, men sistnevnte har én kamp mindre spilt.

Cornelius avgjorde kampen i FCKs favør da han var sikker fra ellevemeteren fem minutter før pause. Dommeren dømte straffe da Vestsjælland-forsvareren Michael Christensen la Rúrik Gíslason i bakken.

Det var en lite underholdende kamp. Hjemmelaget holdt seg lavt i banen med mange spillere bak ballen, mens FCK manglet fart og ideer offensivt.

FCK er sju poeng bak serieleder AaB når det gjenstår seks kamper.

Daniel Braaten fikk et 23 minutter langt innhopp for gjestene. (©NTB)