10 år gamle Colin fra Michigan i USA har bursdag 9. mars. 

For et par uker siden gikk Colin til moren sin og fortalte at han ikke hadde noen venner å feire bursdagen sin med. 10-åringen har en sykdom som ligner Asperger syndrom, og det gjør at Colin sliter med å være sosial og få venner på skolen. 

«Colin is Eleven»

Etter den hjerteskjærende beskjeden fra sønnen tok Jennifer grep. Hun vil gjøre alt for at sønnen skal få en fin bursdag, med gratulasjoner fra fjern og nær. 

– Når jeg spurte om Colin ville feire bursdagen sin sa han at det ikke var noe poeng fordi han ikke har noen venner. Han spiser lunsj alene på et kontor på skolen fordi ingen vil la ham sitte ved bordet deres, skriver Jennifer Cunningham på Facebook-siden

Moren bestemte seg derfor for å opprette en side på Facebook, som heter «Colin is Eleven». Her oppfordrer hun alle til å ønske sønnen til lykke med dagen som er i mars. 

På bare to uker har siden gått verden rundt. Nærmere to millioner har likt siden, og Colin har fått over 900.000 venneforespørsler på Facebook. 

ENORME MENGDER: Mennesker over hele verden sender kort og gaver til Colin. Her er moren Jennifer på den daglige turen til postkontoret. Foto: Facebook/Happy Birthday Colin.
ENORME MENGDER: Mennesker over hele verden sender kort og gaver til Colin. Her er moren Jennifer på den daglige turen til postkontoret. Foto: Facebook/Happy Birthday Colin.

Colin vet forsatt ikke om hva moren har satt i gang, og kan derfor vente seg en enorm overraskelse. 

Videohilsener fra hele verden 

Historien om den ensomme 10-åringen har gått verden rundt, og alt fra barnehager i Mexico til familier i Israel har sendt varme gratulasjoner. På Facebook-siden legges det igjen videohilsener og lykkeønskninger døgnet rundt.

Moren til Colin er overveldet over responsen. 

– Tusen takk alle sammen. Jeg får tårer i øynene hver gang jeg leser en ny hilsen. Jeg kan ikke tro hvor mange som viser kjærlighet for gutten min sin bursdag, skriver hun i et av innleggene. 

Familien har også mottatt store mengder bursdagskort i posten, og har måttet sette opp en egen postboks for å få plass til alle kortene de mottar. 

Moren har lovet alle at hun skal filme reaksjonen til Colin når han får vite om Facebook-siden. 

 

 

Populære klipp fra TV2.no:
Lukk
Bilde mangler

EM-promo 2012

847017 visninger

Promo: - Ka e sport?

665617 visninger
Bilde mangler

Superstraffe

567421 visninger
Bilde mangler

Modern Warfare promo

530718 visninger

Presten sjokkerte med enorm sangstemme

509943 visninger

Promo: GET-ligaen

490619 visninger